TulajdonosoknakNincs elég ideje a kiadó lakásával foglalkozni?
Már minden hirdetési oldalon próbálta kiadni, de nem sikerül?
Nem talál megfelelő bérlőt?
Gondot okoz az idegen nyelv használata?
 
Tapasztalataink szerint a lakástulajdonosok nagy része nem tud elég időt fordítani arra, hogy megfelelő bérlőt találjon magának, hiszen a legtöbb időt a családdal, a munkával és szabadidő tevékenységgel szeretnék tölteni. A Student Housing iroda segítségével nem kell ennyi időt és energiát fordítani a lakás kiadására, hiszen levesszük a terhet a válláról.
 
A hallgatók jelentős része minket keres meg elsősorban, közösen kiválasztjuk a számukra szimpatikus lakásokat, személyesen kivisszük Őket a lakásokhoz, valamint segítünk a fordításban és a bérleti szerződés lebonyolításában is. Mindemellett a beköltözés után felmerülő problémák és kérdések esetén is állunk rendelkezésére.
 
Röviden: hirdesse nálunk a lakását és a többit bízza ránk!
 
Éppen ezért a legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy Önnek megbízható, rugalmas és korrekt szolgáltatást nyújtsunk és segítsük Önt a megfelelő bérlő megtalálásában.
 
Amennyiben kiadó budapesti vagy pécsi lakást szeretne hirdetni honlapunkon, az ingatlan nyilvántartásba vétele, hirdetése, reklámozása, valamint a tanácsadás is ingyenesen történik. Megbízóinktól közvetítési díjat csak sikeres közvetítés esetén kérünk. Így nekünk is érdekünk a lakás minél gyorsabb kiadása, hogy a fenti költségek megtérüljenek.
 
Ha felkeltettük az érdeklődését, az alábbi gombra kattintva vegye fel a kapcsolatot velünk!
 
KIADÓ LAKÁSOM VAN. ÉRDEKEL AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS!

Tisztelt Student Housing!......Az első igazán sikeres (remélem így is marad) közvetítésükkel meg vagyok elégedve. Eddig semmi problémám nem akadt a fiatal emberrel, kivéve azt az apróságot, hogy takarítás csak akkor van a lakásban, ha én megcsinálom. De a fiaim is voltak 18 évesek, így emlékszem rá, hogy nekik sem volt erősségük ebben a korban. Sem a fizetéssel, sem a viselkedéssel kapcsolatban panaszom nem lehet, sőt évente egyszer a szülei is itt vannak vele a lakásban.Köszönöm az értesítésüket de jelenleg azt hiszem mindketten elégedettek vagyunk a helyzettel. Amennyiben ebben változás történne, úgy természetesen újra Önökhöz fordulok.

- Patkó Viktorné
lakás tulajdonos